Heel wat natuurfotografen zullen het vastleggen van het Noorderlicht op hun bucket list hebben staan. Maar hoe fotografeer je dit natuurfenomeen? Het Luminar Photo Camp biedt uitkomst.

Samen met de andere deelnemers van het Luminar Photo Camp reis je naar het schitterende IJsland, waar je les krijgt van een aantal professionele en gerenomeerde fotografen. Denk daarbij aan namen als Albert Dros, Jim Nix en Serge Ramelli, maar zij zijn niet de enigen die je wegwijs maken in de wereld van natuurfotografie.

Gelijkgestemden

Het fijne aan een fotografiecursus als deze is dat je in een groep komt met gelijkgestemden. Je kunt samen overleggen, discussiëren, met elkaar sparren over de mooiste foto’s en elkaar naar een hoger niveau tillen. Het is niet vreemd dat deelnemers ook na de cursus met elkaar in contact blijven. Tijdens het fotografiekamp is er veel aandacht voor iedere fotograaf. De groep is maximaal 40 personen groot en wordt telkens opgedeeld in kleinere groepen voor de verschillende workshops en masterclasses. Tijdens deze informele lezingen en presentaties (gegeven door de meesters) in het veld en in de klas leer je niet alleen fotograferen, maar ook waar je inspiratie vindt, hoe je een blog beheert en hoe je jouw bedrijf tot een groter succes maakt.

Unieke hotspots

Het andere grote voordeel van een georganiseerde reis als het Luminar Photo Camp is dat alles tot in de puntjes is voorbereid. Zo zijn er in de omgeving al verschillende hotstpots gescout, waar je vanuit verschillende disciplines de mooiste foto’s kunt schieten. Deze locaties zijn grondig gescout door het Iceland Photo Tours-team, speciaal voor Skylum-creatievelingen.

Benieuwd naar deze fotoreis? Neem dan snel een kijkje op de website van organisator Skylum!

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in