photocity
© Eric Ceccarini

De editie van Photocity die in Brussel aanmeert is het grootste openlucht fotofestival van Europa en beslaat zo’n 15.000 vierkante meter.

Photocity is een concept van reizende tentoonstellingen, dat begon in de buurt van New York. De editie die in Brussel aanmeert is het grootste openlucht fotofestival van Europa en beslaat zo’n 15.000 vierkante meter. Dankzij de partnerschappen met lokale fotogalerijen is er werk van grote Belgische en internationale fotografen te zien.

Er is een samenwerking met National Geographic, dat ter plekke drie tentoonstellingen uitrolt. Bij Colors of the World kan je de schoonheid van de wereld bewonderen, met 50 Greatest Wildlife Photographs zet het festival wilde dieren in de kijker en met Woman – A Century of Change plaatst het de vrouw in de schijnwerpers in het kader van de recente geschiedenis.

Alles tezamen zijn er exposities van ruim tachtig gerenommeerde fotografen. De organisatie heeft hiervoor zo’n vijftig zeecontainers op het terrein bijeengebracht, die de hele zomer een unieke culturele hub vormen.

Tot en met 12 september
Tour & Taxis
Havenlaan 86c – 1000 Brussel
www.photocity.be

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in