SPECTACLE
© Paul Nicklen

SPECTACLE belicht met led-technologie en in grote frames meer dan 50 foto’s van topfotografen als Keith Ladzinski, Diane Cook en Paul Nicklen.

Gepresenteerd met led-technologie en in grote frames belichten meer dan vijftig foto’s van topfotografen als Keith Ladzinski, Diane Cook en Paul Nicklen de schoonheid en kwetsbaarheid van onze planeet. Bij deze tentoonstelling leiden de aansprekende beelden van over de hele aarde tot een gevoel van verwondering en fascinatie. De verhouding natuur en cultuur wordt in vier thema’s belicht: chaos, verrassing, schoonheid en ontzag.

De tentoonstelling is een samenwerking tussen Museon en National Geographic. De organisaties willen met de expositie de noodzaak om onze planeet te beschermen benadrukken.

Tot en met 30 januari 2022
Museon
Stadhouderslaan 37 – 2517 HV Den Haag
www.museon.nl

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in