.tiff 2021
From the series Paradise City, 2018 © Sébastien Cuvelier

FOMU toont met .tiff 2021 een staalkaart van de verscheidenheid en dynamiek van het fotografisch landschap in België.

Elk jaar selecteert het FOMU tien beloftevolle fotografen die in België wonen of werken. Het museum neemt hen mee op een traject van een jaar met feedback- en netwerkmomenten, een publicatie in het portfoliomagazine .tiff en een groepstentoonstelling in het museum. In .tiff 2021 presenteert het museum het werk van Aurélie Bayad, Sébastien Cuvelier, Michiel De Cleene, Youqine Lefèvre, Lucas Leffler, Kamel Moussa, Joud Toamah, Josephina van de Water, Erien Withouck & Ugo Woatzi.

De groepstentoonstelling is net als de Belgische fotografie niet onder één noemer te vatten. Het is een staalkaart van de verscheidenheid en dynamiek van het fotografisch landschap in België. Ga dat zien, want het is een mooi platform waar opkomende talenten hun uiteenlopende werken aan het brede publiek tonen.

Tot en met 12 september
FOMU
Waalsekaai 47 – 2000 Antwerpen
www.fomu.be

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in