out of office
© André Barbé

In Out of Office leg je in de prachtige Belgische kustnatuur een fotoparcours af langs meer dan 70 beelden, gemaakt door 50 fotografen.

Deze zomer strijkt de jaarlijkse openluchttentoonstelling neer in de Noordduinen in Koksijde. In de prachtige natuur aan de Belgische kust kan je een fotoparcours afleggen van 2,5 kilometer langs meer dan zeventig beelden, gemaakt door maar liefst vijftig fotografen. Deze unieke wisselwerking tussen fotografie en natuur is een samenwerking tussen BREEDBEELD, de Gemeente Koksijde en Agentschap Natuur & Bos van de Vlaamse overheid.

breedbeeld
Campagnebeeld Out of Office liggend (zonder tekst) – © Anne Lammens

De expo laat bezoekers op een speelse manier proeven van fotografie. De beelden en installaties in de tentoonstelling zijn langs het
wandelparcours verweven met het duinlandschap en de natuur van de Noordduinen. Elke fotograaf geeft haar of zijn eigen draai aan deze dialoog, met creatieve knipogen naar het zand en flashy kleurencombinaties die haast letterlijk uit het helmgras lijken te springen. Tijdens de wandeling kom je via de audiogids meer te weten over de beelden en over het natuurgebied zelf.

Tot en met 19 september
Noordduinen
Middenlaan 103 – 8670 Koksijde
www.breedbeeld.be

Advertentie

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (6x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in