Tim Walker
Tim Walker - Handle with Care, Fashion: The Row, Saint Laurent by Anthony Vaccarello, Daniela Geraci, Sarah Bruylant and Molly Goddard, London, 2018 © Tim Walker Studio


Op de hoogte blijven van onze nieuwste artikelen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke week onze beste artikelen in je mailbox.


Wonderful Things toont ongeveer 150 nieuwe werken van Tim Walker, waaronder portretten van Grace Jones, Tilda Swinton en Margaret Atwood. Ook laat het meer dan 100 foto’s van Walkers projecten uit het verleden, alsook fragmenten uit zijn Super 8-films zien.

Tim Walker wordt als fotograaf wereldwijd geroemd voor zijn extravagante en romantische stijl. Al op 25-jarige leeftijd publiceerde het magazine Vogue zijn eerste modeshoot.

In september 2019 opende deze indrukwekkende tentoonstelling in het Victoria and Albert Museum in Londen. De expo is een ode aan de uitzonderlijke bijdrage van Walker aan de wereld van fotografie van de afgelopen 25 jaar en werd geïnspireerd op de collectie van het V&A Museum. C-mine is de eerste locatie in de wereldtournee van de expositie.

Tot en met 21 februari 2021
C-mine
C-Mine 10 – 3600 Genk
www.c-mine.beWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in