Margaret Lansink
© Margaret Lansink

In deze serie zwart-witbeelden verblijft Margaret Lansink in de emotionele staat van overgang tussen het kennen en niet kennen van een ander.

In deze serie zwart-witbeelden verblijft de Nederlandse fotograaf Margaret Lansink in de emotionele staat van overgang tussen het kennen en niet kennen van een ander. Als reactie op het besluit van haar dochter om het contact met haar op te schorten, gebruikt Lansink de camera om het gevoel van een verbroken contact te onderzoeken. Ze fotografeert landschappen en naakte vrouwen, die vaak mysterieus of onzichtbaar zijn gemaakt. Schijnbaar met de vraag: is dit het moment dat je weg was?

Borders of Nothingness roept zware vragen op met betrekking tot de aan- en afwezigheid van mensen in ons leven. We houden ons bezig met het gevoel van verlies en het alledaagse wonder van het kennismaken met een ander.

Margaret Lansink is een fine art fotograaf die in 2012 afstudeerde aan PhotoAcademy Amsterdam. Ze studeerde in 2016 aan de LeMasterklass en in 2019-2020 aan de Masterclass van Smedsby Atelier, beide in Parijs. Het werk van Margaret is bekroond met de Hariban Award 2019 en haar werk is geselecteerd voor Head On 2020 en Haute Photographie 2020 Rotterdam.

Tot en met 12 september
L’Enfant Sauvage
Rue de l’Enseignement 23, 1000 Brussel
www.enfantsauvagebxl.com

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in