Fotofair 1
Advertentie

Leer betere foto's te maken op de Photo Inspiration Day

15 september, Antwerpen

De Photo Inspiration Day is een dag vol fotografie, waarbij de nadruk ligt op het opdoen van praktijkkennis. Bestel nu je tickets en profiteer tot en met 20 augustus van 2 euro early bird korting.


 

Zaterdag 25 mei en zondag 26 mei wordt alweer de vijfde, geheel vernieuwde editie van de Fotofair gehouden. Het is dus het eerste lustrum van het evenement dat is uitgegroeid tot ‘dé foto-beleving van de Benelux’.
Tijdens de Fotofair zullen er diverse masterclasses, workshops en lezingen plaatsvinden die allemaal gericht zijn op foto- en videografie. Als je wilt kan je op de Fotofair de hele dag fotograferen bij de vele demonstraties en fotomomenten. Het is dus aan te raden om je camera bij de hand te houden!
De Fotofair wordt zowel binnen in tenten als buiten in het bos gehouden en is toegankelijk voor alle fotografen. Zowel voor de amateur en de professional. Met het educatieve karakter van het evenement wordt ervoor gezorgd dat bezoekers aan het einde van de dag vol inspiratie naar huis keren.
Let op: de locatie van de Fotofair 2019 is verplaatst. Het event vindt nu plaats net achter het Safari Resort/safaripark Beekse Bergen kruising Tilburgseweg/Krommerstraat Hilvarenbeek.
Tijdens de Fotofair is er een prachtige Sony A7 MIII inclusief 24-105mm-objectief te winnen ter waarde van 3.650,00 euro!
Bezoek de website van de Fotofair 2019 voor de meest recente informatie over het evenement.

Fotofair 2
Tijdens de Fotofair 2019 zijn er vele nieuwe fotomomenten.