Baby shoot 28 jarige

In de Verenigde Staten heeft een creatieve fotografe een babyshoot gedaan, het model was haar beste vriendin van 28 jaar.

Een baby van 336 maanden? Je leest dat goed, deze redacteur maakte geen typfout. Fotografie en creativiteit zijn sterk verbonden en soms kan je als professionele fotograaf al eens in een routine terechtkomen waarbij je steeds hetzelfde opnieuw doet. Stephanie Smith, een fotografe uit Columbia in de Amerikaanse staat South Carolina, vond dat ook en besloot op aanvraag van haar vriendin Nicole Ham om een alledaagse portretsessie te combineren met een babyshoot. Het onderwerp? Nicole zelf, die op 29 december haar 28ste verjaardag vierde.
De shoot ging door in het huis van Ham’s ouders en kostte het paar zo’n 130 euro aan materiaal. Een babydekentje in volwassenenformaat (in dit geval een handdoek) kost immers best wat en ook het materiaal voor een grote strik is niet goedkoop. Gelukkig kregen de vriendinnen hulp van Ham’s moeder die de strik voor hen maakte en met plezier haar dochter opnieuw inpakte als een baby’tje.
Het uiteindelijke resultaat mag er zijn en toont de ingepakte Ham met daarnaast een bordje met haar leeftijd, de dingen die ze leuk vindt, zoals champagne, en de dingen die ze niet leuk vindt, zoals daten in 2018. Misschien brengt deze foto haar op dat vlak meer geluk in 2019.


 

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (6x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.