Edelhert Veluwe

De prachtige, warme herfstkleuren, het perfecte moment van opname en de strakke compositie zorgen voor een erg sfeervol beeld. Het is alsof je het hert hoort burlen. De subtiele bokeh op de achtergrond legt de aandacht stijlvol op de herkauwer. De net zichtbare regendruppeltjes maken het gevoel bij dit tafereel op de Veluwe compleet. (Nikon […]

De prachtige, warme herfstkleuren, het perfecte moment van opname en de strakke compositie zorgen voor een erg sfeervol beeld. Het is alsof je het hert hoort burlen. De subtiele bokeh op de achtergrond legt de aandacht stijlvol op de herkauwer. De net zichtbare regendruppeltjes maken het gevoel bij dit tafereel op de Veluwe compleet.
(Nikon D7200, f/6.3, 1/200, ISO 800, 600 mm, ingezonden door Dirk De Beuckelaer)

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.