(c) Creative Travel Images

Ook dit jaar kunnen lezers van Shoot meedoen aan de prestigieuze EISA Maestro fotowedstrijd. Het thema voor dit jaar is Natuur. Lees hier hoe je deelneemt. Het reglement: 1. Om deel te nemen mail je een fotoreeks van 5 tot 8 beelden over het thema ‘Natuur’ voor 1 mei 2018 naar maestro@shoot.be . Gebruik geen Wetransfer […]

Ook dit jaar kunnen lezers van Shoot meedoen aan de prestigieuze EISA Maestro fotowedstrijd. Het thema voor dit jaar is Natuur. Lees hier hoe je deelneemt.
Het reglement:
1. Om deel te nemen mail je een fotoreeks van 5 tot 8 beelden over het thema ‘Natuur’ voor 1 mei 2018 naar maestro@shoot.be . Gebruik geen Wetransfer of gelijkaardige downloadservices!
2. Alle inzendingen moeten in digitaal formaat zijn. Om anonieme jurering mogelijk te maken mag er geen watermerk, logo of naam op de foto staan. Herkenbare inzendingen worden automatisch uitgesloten.
3. Formaat: de inzendingen dienen in JPEG-formaat te zijn, met als maximale afmeting 800 pixels aan de langste zijde. De drie nationale winnaars zal gevraagd worden hun beelden in hogere resolutie in te sturen (3.000 pixels).
4. Een inzending per persoon. Meervoudige inzendingen worden automatisch uitgesloten.
5. Vermeld in de mail je volledige naam, adres, en e-mailadres.
6. De Belgische inzendingen worden beoordeeld door de redactie van Shoot. Alleen inwoners van België kunnen deelnemen aan de Belgische voorronde.
7. De internationale finale wordt beoordeeld door de 15 hoofdredacteurs van het EISA Photo Panel.
8. Er zijn drie laureaten (1ste, 2de en 3de), zowel in de nationale voorronde als in de internationale finale.
9. Je mag alleen eigen werk insturen. De organisatoren en EISA-uitgevers zijn niet verantwoordelijk voor eventuele inbreuken op copyright door de deelnemers.
10. De organisatoren behouden zich het recht voor om de bekroonde inzendingen zonder vergoeding te publiceren in de EISA-fototijdschriften met het oog op de promotie van de competitie, en in ander materiaal dat verband houdt met de competitie.
11. Over de resultaten wordt niet gecorrespondeerd.
12. De resultaten van de Belgische voorronde worden gepubliceerd in het juni-nummer van Shoot.. De resultaten van de internationale finale worden gepubliceerd in alle tijdschriften van het EISA Photo Panel in september 2018. De prijzen van de internationale finale zijn de volgende:
13. 1ste prijs: € 1.500 en EISA Photo Maestro 2018 trofee.
14. 2de prijs: € 1.000 en EISA Photo Maestro 2018 trofee.
15. 3de prijs: € 750 en EISA Photo Maestro 2087 trofee.
16. De internationale winnaars worden uitgenodigd voor de EISA Award Ceremony, die plaatsvindt op 31 augustus 2018 in Berlijn. De eerste prijs omvat vliegtuig- of treintickets en een verblijf van één nacht voor twee personen. De tweede en derde prijs omvatten vliegtuig- of treintickets en een verblijf van één nacht voor één persoon.
17. De nationale winnaars nemen ook deel aan de EISA Readers Choice competitie op Facebook. De winnaar daarvan ontvangt 1.000 euro.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.