Aerial - Jorge de la Torriente – Miami, USA

Hasselblad heeft de winnaars bekendgemaakt van de 2018 Hasselblad Masters Awards fotowedstrijd. De winnaars worden voor twee jaar ambassadeur van het merk en ontvangen een Hasselblad middenformaatcamera. De Hasselblad Masters Awards gelden als een van de meest prestigieuze internationale fotowedstrijden. Dit jaar werden meer dan 30.000 foto’s ingestuurd. Daaruit koos een internationale jury de beste foto’s in elf […]

Hasselblad heeft de winnaars bekendgemaakt van de 2018 Hasselblad Masters Awards fotowedstrijd. De winnaars worden voor twee jaar ambassadeur van het merk en ontvangen een Hasselblad middenformaatcamera.
De Hasselblad Masters Awards gelden als een van de meest prestigieuze internationale fotowedstrijden. Dit jaar werden meer dan 30.000 foto’s ingestuurd. Daaruit koos een internationale jury de beste foto’s in elf categorieën. De Hasselblad Masters Awards worden uitgereikt op Photokina 2018 in Keulen, waar ook de bekroonde foto’s op groot formaat te zien zullen zijn. In afwachting zie je hieronder al een voorproefje.


Je kan ook het filmpje bekijken dat Hasselblad over de Masters 2018 heeft gemaakt:

 

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.