Win een Seagate DJI Fly Drive

Doe mee aan onze fotowedstrijd met als thema ‘Winter’ en win een Seagate DJI Fly Drive van 2TB. Lees hier hoe je kunt deelnemen. Drones zijn populair en leveren steeds meer beeldmateriaal op. Met de Seagate DJI Fly Drive (winkelwaarde 149,99 euro) wordt het makkelijker om deze stortvloed aan data te beheren. Dankzij het ingebouwde MicroSD […]

Doe mee aan onze fotowedstrijd met als thema ‘Winter’ en win een Seagate DJI Fly Drive van 2TB. Lees hier hoe je kunt deelnemen.
Drones zijn populair en leveren steeds meer beeldmateriaal op. Met de Seagate DJI Fly Drive (winkelwaarde 149,99 euro) wordt het makkelijker om deze stortvloed aan data te beheren. Dankzij het ingebouwde MicroSD geheugenkaartslot kun je onderweg al foto’s en video naar de harde schijf van 2 terabyte back-uppen. Op de schijf past meer dan 60 uur video in 4K-resolutie. De beschermende stootrand verhoogt de schokbestendigheid van de schijf nog.
Wil je kans maken op deze fraaie mobiele schijf? Stuur dan voor 12 januari 2018 een foto met als thema ‘Winter’ naar opstap@shoot.be. De winnaar krijgt persoonlijk bericht en de winnende foto verschijnt in Shoot 61 (februari).

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.