Linda Oliver, Sending a Clear Message
Linda Oliver, Sending a Clear Message

Fotowedstrijden hoeven geen saaie bedoening te zijn. Dat bewijzen de Comedy Wildlife Photography Awards, die elk jaar de grappigste wildlife-foto’s bekronen. De Comedy Wildlife Photography Awards zijn aan hun derde editie toe. Dit jaar namen 3500 fotografen uit 86 landen deel. Zopas maakte de organisatie de finalisten van 2017 bekend. Hieronder stellen we er al een […]

Fotowedstrijden hoeven geen saaie bedoening te zijn. Dat bewijzen de Comedy Wildlife Photography Awards, die elk jaar de grappigste wildlife-foto’s bekronen.
De Comedy Wildlife Photography Awards zijn aan hun derde editie toe. Dit jaar namen 3500 fotografen uit 86 landen deel. Zopas maakte de organisatie de finalisten van 2017 bekend. Hieronder stellen we er al een aantal voor, de volledige reeks zie je op hun website.
De opbrengst van de wedstrijd gaat naar een goed doel, de Born Free Foundation, een NGO die dierenwelzijn wil verbeteren en bedreigde soorten helpt beschermen. Je kan hen steunen door het zopas verschenen boek ‘Comedy Wildlife Photography Awards’ aan te schaffen (link naar Amazon UK)

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.