CEWE nodigt je uit op een eclusieve workshop over landschapsfotografie door fotograaf en Shoot-medewerker Bart Heirweg. Schrijf je snel in, want het aantal plaatsen is beperkt.

CEWE nodigt je uit op een eclusieve workshop over landschapsfotografie door fotograaf en Shoot-medewerker Bart Heirweg. Schrijf je snel in, want het aantal plaatsen is beperkt.

Trouwe lezers van Shoot kennen CEWE van het meermaals bekroonde CEWE Fotoboek, van de fraaie wanddecoratie en innovatieve producten die je met je eigen foto's kunt laten bedrukken. Bij CEWE leeft de passie voor fotografie, en daarom nodigt CEWE twaalf lezers van Shoot uit voor een exclusieve workshop natuurfotografie. Deze wordt verzorgd door Bart Heirweg, natuur- en landschapsfotograaf en trouw medewerker aan Shoot.

Deze workshop vindt plaats op vrijdag 10 februari 2017; het voormiddaggedeelte vindt plaats in de kantoren van CEWE Belgium in Mechelen, het praktijkgedeelte in de buurt van Mechelen.

Programma

10u                        workshop CEWE software

11u                        workshop natuurfotografie (theorie)

12u30                   lunch

13u                        workshop natuurfotografie (praktijk)

17u                        einde

Om in te schrijven stuur je voor 8 januari een mail met je naam, adres en gsm-nummer naar opstap@shoot.be. De twaalf deelnemers krijgen persoonlijk bericht tijdens de week van 9 januari.

CEWEBart Heirweg

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.