LaCie en Shoot organiseren een fotowedstrijd waarbij je een gloednieuwe en supersnelle LaCie Porsche Design USB-C 4TB dekstopschijf kunt winnen.

LaCie en Shoot organiseren een fotowedstrijd waarbij je een gloednieuwe en supersnelle LaCie Porsche Design USB-C 4TB dekstopschijf kunt winnen.

In  Shoot 51 (te koop in onze shop) vind je een artikel over compositie in landschapsfotografie. Ga daarmee aan de slag en stuur ons je mooiste foto van een herfstlandschap. En wie weet krijg jij één van de drie LaCie Porsche Design USB-C 4TB dekstopschijven met een waarde van 220 euro.

Deelnemen kan tot en met maandag 19 december. Stuur je inzending via mail naar lacie@shoot.be. Vermeld je naam en volledig adres. Winnaars krijgen persoonlijk bericht in de loop van december, en de bekroonde inzendingen verschijnen in Shoot 53 (februari 2017).

Reglement:
• Eén inzending per deelnemer.
• Uiteraard heb je de ingezonden foto zelf gemaakt.
• Indien er personen herkenbaar op de foto staan, heb je hun toestemming nodig om de foto in te dienen.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.