Op de hoogte blijven van onze nieuwste artikelen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke week onze beste artikelen in je mailbox.


De opmaaksoftware van Myphotobook heeft een behoorlijk assortiment aan sjablonen en laat aanpassingen vlot uitvoeren, ook al zijn er geen echte tools om precies te positioneren.

De keuze aan kleuren voor achtergronden, kaders en tekst is zeer beperkt. Het is dus moeilijk om een passende versiering bij een foto te vinden. Voor tekst kunnen enkel de ingebouwde lettertypes worden gebruikt.

Wij ontvangen een zeer degelijk afgewerkt album, met stevige pagina’s en een mooi egale hoogglans. De heldere beeldpartijen zijn lichter gemaakt, en contrast en verzadiging zijn iets toegenomen.

Met betere opmaaksoftware en een manier om de automatische fotocorrectie uit te schakelen zou Myphotobook een veel betere score kunnen behalen.

 

Fotoboek op fotopapier vierkant maxi hardcover

Formaat: kaft 29,9 x 29,9 cm, pagina’s 29,3 x 29,3 cm, dikte 12 mm, 825 g

32 pagina’s (max. 96), offlineontwerp op Mac/pc

Afdruk op hoogglansfotopapier, vlakliggende binding

Kostprijs: 70,94 euro – Levertijd: 6 werkdagenWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.