Amateurfotograaf Eric T'Kindt uit Orroir is de winnaar van de 'Belgium National Award', een onderdeel van de Sony World Photography Awards 2015.

Amateurfotograaf Eric T'Kindt uit Orroir is de winnaar van de 'Belgium National Award', een onderdeel van de Sony World Photography Awards 2015. Zijn winnende foto, 'Drie vissers op het Inle-meer in Myanmar' werd geselecteerd uit de Belgische inzendingen voor de tien 'Open' categorieën. Volgens de fotograaf zie je deze typische manier van vissen alleen op het Inle-meer. Hij vroeg de vissers om bij zonsondergang naar zijn boot te komen, en maakte verschillende opnames. De bekroonde foto levert hem een Sony RX100 III camera op en een plaatsje op de tentoonstelling van alle bekroonde beelden van de Sony World Photography Awards in Somerset House, Londen.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.