Advertentie

Leer betere foto's te maken op de Photo Inspiration Day

15 september, Antwerpen

De Photo Inspiration Day is een dag vol fotografie, waarbij de nadruk ligt op het opdoen van praktijkkennis. Bestel nu je tickets en profiteer tot en met 20 augustus van 2 euro early bird korting.


 

Wim Jan Jaak Hermans wint de 'Belgium National Award' in de Sony World Photography Awards. Zijn bekroonde foto 'An Afternoon City Sun' werd geselecteerd door een jury onder wie Erik Derycke, hoofdredacteur van Shoot.

De Sony World Photography Awards zijn een van de grootste fotowedstrijden ter wereld. Sinds dit jaar wordt ook per land een National Award toegekend aan de deelnemers in de categorie Open (voor amateurfotografen).

Wim Jan Jaak Hermans woont in Antwerpen en maakte de bekroonde foto in de zomer van 2013. "Mijn vriendin was een citytrip aan het voorbereiden en schoof om het kwartier een metertje op. Omdat we in de stad wonen en de tuin omgeven is door hoge muren, kunnen we slechts enkele uren per dag van de zon genieten", vertelt Wim.

Hij wint een camera-uitrusting van Sony en mag naar Londen voor het Sony World Photography Awards gala op 30 april. De bekroonde foto zal te zien zijn in de Sony World Photography Awards Exhibition in Somerset House, Londen van 1 tot 18 mei.