Benieuwd naar de creaties van Shootlezers rond het thema productfotografie? Bekijk hier alle inzendingen tot nu toe voor fotowedstrijd Shoot Challenge 27.

Benieuwd naar de creaties van Shootlezers rond het thema productfotografie? Bekijk hier alle inzendingen tot nu toe voor fotowedstrijd Shoot Challenge 27.

De inzendingen tot nu toe vind je op deze overzichtspagina. Bij sommige foto's, als je erop klikt, lees je een korte toelichting van de fotograaf zelf.

Win een Canon EOS 100D
De huidige fotowedstrijd van Shoot draait dus om productfoto's. Dat thema biedt je veel vrijheid. Je kunt nog meedingen, zelf een foto insturen is mogelijk tot en met maandag 9 december.

Hoe meedoen precies in zijn werk gaat, lees je in dit artikel. Je vindt hierin ook een link naar het wedstrijdreglement. Doe je mee, dan maak je kans op een Canon EOS 100D. Lees hier meer over deze camera.

Slechts één foto
We verzoeken je wel vriendelijk om geen foto’s in te zenden die niet gerelateerd zijn aan het thema. Deze worden zonder verwittiging verwijderd. Ook mag je maar één beeld insturen, anders ding je niet mee naar de prijs.

Je andere foto's kun je inzenden voor de rubriek Oordeel. De redactie van Shoot maakt een scherpe selectie en geeft kort haar commentaar op je creatie!

De winnaar van de vorige Challenge met het thema straat  bekijk je hier.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.