Shoot wil je inspireren, tips en technieken bijbrengen, maar je vooral laten fotograferen. Daarom organiseren we in elk nummer van het magazine een Shoot Challenge.

Shoot wil je inspireren, tips en technieken bijbrengen, maar je vooral laten fotograferen. Daarom organiseren we in elk magazine een Shoot Challenge. Je mag daarvoor één foto inzenden.

De opdracht
In het nieuwe nummer van Shoot (nr. 27, verkrijgbaar vanaf 15 oktober) lees je een artikel over productfotografie. Dat is ook het thema van de zevenentwintigste Shoot Challenge. Breng je camera en lichtbron in stelling, en gebruik de tips uit het artikel om een originele productfoto te maken.

De prijs
Wij belonen de beste inzending van de nieuwe Shoot Challenge met een mooie prijs: een Canon EOS 100D met een 18-55mm-objectief. Inzenden kan vanaf dinsdag 15 oktober 2013.

Hoe deelnemen?
Om deel te nemen surf je naar www.shoot.be en klik je op Upload. Indien je dat nog niet had gedaan, registreer je je bij ons. Volg daarna de instructies om een foto te uploaden en vergeet niet hem in te dienen voor de Shoot Challenge (en niet voor 'Oordeel'). Let op dat de foto maximaal 3.000 pixels mag zijn aan de langste zijde.

Slechts één foto
Lees zeker ook het wedstrijdreglement. De voornaamste punten daaruit zijn:

• Per Shoot Challenge mag je maximaal één foto indienen.
• Uiteraard heb je die foto zelf gemaakt.
• De foto werd nog niet eerder gepubliceerd (bijvoorbeeld in het Book of Fame).
• Indien er personen op de foto staan, heb je hun toestemming nodig om de foto in te dienen.

De deadline
We verwachten je beste beeld uiterlijk op 9 december 2013. De winnaar wordt kort daarna bekendgemaakt op Shoot.be.
 

Win een Canon EOS 100D

De Canon EOS 100D is een reflexcamera die je altijd bij je wilt hebben. Met zijn 18 megapixelsensor maakt de EOS 100D fantastische foto's en videobeelden, zelfs in situaties met weinig licht: dankzij een maximale ISO-gevoeligheid van 12.800 (uitbreidbaar tot ISO 25.600) maak je bijna ruisloze, maar sfeervolle opnamen.

Hij is uitgerust met een optische zoeker en intuïtieve touchscreenbediening. Canons Scene Intelligent Auto-technologie analyseert de scène en selecteert automatisch de meest geschikte camera-instellingen. Naarmate je beter leert fotograferen, leert de ingebouwde functiehandleiding je optimaal gebruik te maken van de camera.

Op thema's gebaseerde scènemodi selecteren automatisch de camera-instellingen die geschikt zijn voor het onderwerp dat wordt gefotografeerd. Kies uit Staand, Liggend, Sport, Kinderen, Eten en meer. Als je er klaar voor bent, kun je met de intuïtieve interface van de modus Creative Auto aan de slag voor meer controle over factoren zoals achtergrondvervaging.

De Canon EOS 100D werd eerder dit jaar bekroond met een Europese EISA Award voor beste spiegelreflexcamera van 2013-2014.

De Canon EOS 100D is een reflexcamera die je altijd bij je wilt hebben.


[extern_gallery urls=”http://cdn.minoc.com/zd_images/2013/42/133121_webeos100d.jpg||http://cdn.minoc.com/zd_images/2013/42/133121_webeos100dtop.jpg” caption=”De beste inzending wordt beloond met deze Canon EOS 100D spiegelreflexcamera met 18-55mm-objectief.||”]

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.