Ben je benieuwd naar de creaties van Shootlezers rond het thema film? Bekijk hier alle inzendingen voor Shoot Challenge 24.

Ben je benieuwd naar de creaties van Shootlezers rond het thema film? Bekijk hier alle inzendingen voor Shoot Challenge 24.

De inzendingen tot nu toe vind je op deze overzichtspagina. Bij sommige foto's lees je een korte toelichting van de fotograaf zelf.

Win een Sigma-camera
De huidige fotowedstrijd van Shoot draait dus om film. Dat thema is breed te interpreteren en biedt je veel vrijheid. Je kunt nog volop meedingen, zelf een foto insturen is mogelijk tot en met maandag 10 juni.

Hoe meedoen precies in zijn werk gaat, lees je in dit artikel. Je vindt hierin ook een link naar het wedstrijdreglement. Doe je mee, dan maak je kans op een Sigma DP3 Merrill. Deze compactcamera met 50mm-lens is 999 euro waard.

Slechts één foto
We verzoeken je wel vriendelijk om geen foto’s in te sturen die niet zijn gerelateerd aan het thema. Deze worden zonder verwittiging verwijderd. Ook mag je maar één beeld insturen, anders ding je niet mee naar de prijs.

Je andere foto's kun je inzenden voor de rubriek Oordeel. De redactie van Shoot maakt een scherpe selectie en geeft kort haar commentaar op je creatie!

De winnaars van de vorige Challenge met het thema scherptediepte bekijk je hier.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.