Ben je benieuwd naar de creaties van Shootlezers rond het thema scherptediepte? Bekijk hier alle inzendingen voor Shoot Challenge 23.

Ben je benieuwd naar de creaties van Shootlezers rond het thema scherptediepte? Bekijk dan alle inzendingen voor Shoot Challenge 23.

De inzendingen tot nu toe vind je op deze overzichtspagina. Bij sommige foto's lees je een korte toelichting van de fotograaf zelf.

Win een Olympus-camera
De huidige fotowedstrijd van Shoot draait dus om scherptediepte. Dat thema is breed te interpreteren en biedt je veel vrijheid. Je kunt nog volop meedingen, zelf een foto insturen is mogelijk tot en met maandag 1 april.

Hoe meedoen precies in zijn werk gaat, lees je in dit artikel. Je vindt hierin ook een link naar het wedstrijdreglement. Doe je mee aan Shoot Challenge 23, dan maak je kans op een Olympus OM-D E-M5-systeemcamera met een 12-50mm-lens. Deze camera en lens zijn samen 1.299 euro waard.

Slechts één foto
We verzoeken je wel vriendelijk om geen foto’s in te sturen die niet zijn gerelateerd aan het thema. Deze zullen zonder verwittiging worden verwijderd. Ook mag je maar één beeld insturen, anders ding je niet mee naar de prijs.

Al je andere foto's kun je inzenden voor de rubriek Oordeel. De redactie van Shoot maakt een scherpe selectie en geeft kort haar commentaar op je creatie!

De winnaars van de vorige Challenge met het thema Vliegtuig bekijk je hier.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.