Benieuwd naar de vliegtuigfoto's die Shoot-lezers insturen voor de 22e Challenge? Bekijk ze hier allemaal.

Benieuwd naar de vliegtuigfoto's die Shoot-lezers insturen voor de 22e Challenge? Je kunt ze allemaal bekijken.

De inzendingen tot nu toe vind je op deze overzichtspagina. Bij sommige foto's lees je een korte toelichting van de fotograaf zelf.

Het thema van de huidige fotowedstrijd van Shoot is Vliegtuig. Je kunt nog volop meedoen. Zelf een foto insturen is mogelijk tot en met maandag 4 februari (let op: in Shoot magazine staat per abuis 11 februari afgedrukt als uiterste inzenddatum).

Hoe meedoen precies in zijn werk gaat, lees je in dit artikel. Je vindt hierin ook een link naar het wedstrijdreglement. Doe je mee aan Shoot Challenge 22, dan maak je kans op een Nikon 1 V2 met 10-30mm VR- en 30-110mm VR-objectief, plus accessoires.

Slechts één foto
We verzoeken je wel vriendelijk om geen foto’s in te sturen die niet zijn gerelateerd aan het thema. Deze zullen zonder verwittiging worden verwijderd. Ook mag je maar één beeld insturen, anders ding je niet mee naar de prijs. Al je andere foto's kun je inzenden voor de rubriek Oordeel. De redactie van Shoot maakt een selectie en geeft kort haar commentaar op je creatie!

De winnaars van de vorige Challenge met het thema Portret bekijk je hier.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.