Shoot wil je inspireren, tips en technieken bijbrengen, maar je vooral laten fotograferen. Daarom organiseren we in elk nummer van het magazine een Shoot Challenge.

Shoot wil je inspireren, tips en technieken bijbrengen, maar je vooral laten fotograferen. Daarom organiseren we in elk magazine een Shoot Challenge. Je mag daarvoor één foto inzenden.

In het huidige nummer van Shoot lees je een artikel over landschapsfotografie. Aansluitend daarbij wordt landschap het thema van de negentiende Shoot Challenge. 

Wij belonen de beste inzending van de negentiende Shoot Challenge met een prijs om ú tegen te zeggen: een Samsung NX20-systeemcamera met een 18-55mm-lens en een externe flitser SEF20A – een pakket ter waarde van 1.249 euro.

Advertentie

Hoe deelnemen?
Om deel te nemen surf je naar www.shoot.be en klik je op Upload. Indien je dat nog niet had gedaan, registreer je je bij ons. Volg daarna de instructies om een foto te uploaden en vergeet niet hem in te dienen voor de Shoot Challenge. Let op dat de foto maximaal 3.000 pixels mag zijn aan de langste zijde.

Lees ook het wedstrijdreglement.

De voornaamste punten daaruit zijn:
• Per Shoot Challenge mag je maximaal één foto indienen.
• Uiteraard heb je die foto zelf gemaakt.
• De foto werd nog niet eerder gepubliceerd (bijvoorbeeld in het Book of Fame).
• Indien er personen op de foto staan, heb je hun toestemming nodig om de foto in te dienen.

De deadline
We verwachten je beste beeld ten laatste op maandag 3 september 2012. De winnaar wordt kort daarna bekendgemaakt op Shoot.be.

Win een Samsung NX20
De winnaar van de negentiende Shoot Challenge krijgt een Samsung NX20-systeemcamera met een 18-55mm-lens en een externe flitser SEF20A. 

De Samsung NX20 is een 20,3 megapixelcamera met elektronische zoeker en uitklapbaar display. Verder biedt de Samsung NX20 de mogelijkheid via wifi draadloos met andere apparatuur te communiceren. Ook ondersteunt de camera het unieke i-Function-systeem waarmee gebruikers via het objectief controle hebben over belangrijke camera-instellingen.

Dankzij het Smart-kenmerk van de Samsung NX20 is het met een eenvoudige druk op de knop mogelijk direct beelden te delen en te uploaden naar sociale platformen zoals Facebook en Picasa. Ook is het mogelijk de beelden op te nemen of weer te geven via een Samsung-smartphone of via Samsungs Mobile Link-functie op internettelevisies en tablets.

De Samsung NX20 laat je ook creatief fotograferen. Via de ingebouwde Smart-filters en de functie Selective Color kunnen effecten aan de eigen opnamen worden toegevoegd, waarmee de beelden heel persoonlijk en uniek worden. Ook ondersteunt de Samsung NX20 panoramafotografie en zelfs 3D-panoramafoto's.

Shoot heeft de camera natuurlijk ook zelf bekeken. Onze test van de Samsung NX20 lees je hier.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.