In het insectenmuseum in Zutendaal hangen veertig insectenfoto's van de jonge fotograaf Maxim Piessen.

In Zutendaal hangen veertig insectenfoto's van de jonge fotograaf Maxim Piessen uit Kapellen.

De insectenfoto's zijn te bewonderen in het insectenmuseum van bezoekerscentrum Lieteberg aan de Stalkerweg in Zutendaal. Het museum is tussen Pasen en Allerheiligen elke dag open van 10.00 tot 19.00 uur. Toegang kost 6 euro, kinderen kleiner dan 120 centimeter betalen 4 euro.

Een tweede tentoonstelling van Maxim Piessen toont zogenaamde penpho's, combinaties van foto's en tekeningen. Deze maakt Piessen samen met zijn vriend Ben Govaerts uit Brasschaat.

De penpho's zijn nog tot en met 28 april te zien in de Academie Noord, de Vroente 7 in Brasschaat-Mariaburg. Openingstijden maandag tot en met woensdag van 9.30 tot 16.00 uur en van 18.30 tot 21.30 uur, donderdag en vrijdag van 18.30 tot 21.30 uur en zaterdag van 9.30 tot 16.00 uur. De galerie is gesloten tijdens schoolvakanties.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.