Shoot wil je inspireren, tips en technieken bijbrengen, maar je vooral laten fotograferen. Daarom organiseren we in elk nummer van het magazine een Shoot Challenge.

Shoot wil je inspireren, tips en technieken bijbrengen, maar je vooral laten fotograferen. Daarom organiseren we in elk magazine een Shoot Challenge. Je mag daarvoor één foto inzenden.

In het huidige nummer van Shoot lees je een artikel over vliegtuigspotters. Aansluitend daarbij wordt Vliegtuig het thema van de 22e Shoot Challenge. Je mag het thema ruim interpreteren; je hoeft dus niet aan de startbaan van een luchthaven plaat te nemen. Wees creatief.

De prijs
Wij belonen de beste inzending van de nieuwe Shoot Challenge met een mooie prijs: een Nikon 1 V2 met 10-30mm VR- en 30-110mm VR-objectief. Bovendien krijg je er nog de externe flitser SB-N7, de WU-1b draadloze mobiele adapter en een extra accu bij. De totale waarde van dit pakket is 1.286 euro. De winnaar mag zelf kiezen voor een witte of zwarte uitvoering. Inzenden kan vanaf dinsdag 11 december.

Advertentie

Hoe deelnemen?
Om deel te nemen surf je naar www.shoot.be en klik je op Upload. Indien je dat nog niet had gedaan, registreer je je bij ons. Volg daarna de instructies om een foto te uploaden en vergeet niet hem in te dienen voor de Shoot Challenge. Let op dat de foto maximaal 3.000 pixels mag zijn aan de langste zijde.

Lees ook het wedstrijdreglement.

De voornaamste punten daaruit zijn:
• Per Shoot Challenge mag je maximaal één foto indienen.
• Uiteraard heb je die foto zelf gemaakt.
• De foto werd nog niet eerder gepubliceerd (bijvoorbeeld in het Book of Fame).
• Indien er personen op de foto staan, heb je hun toestemming nodig om de foto in te dienen.

De deadline
We verwachten je beste beeld uiterlijk op maandag 4 februari 2013. Let op: in de huidige editie van Shoot staat door een zetfout per vergissing 11 februari vermeld. Wees er dus op tijd bij! De winnaar wordt kort na 4 februari bekendgemaakt op Shoot.be.

Win een Nikon 1 V2
Waarom zou je compromissen sluiten als je lichtbepakt op stap wilt gaan? Dankzij de Nikon 1 V2 hoeft dat niet. Met een nieuwe supersnelle AF CMOS-sensor van 14,2 megapixels, een hoge gevoeligheid (tot ISO 6.400) en directe toegang tot handmatige instellingen krijg je gedetailleerde beelden precies zoals je ze wilt hebben, zelfs bij weinig licht. Deze camera combineert snelheid, kracht en precisie in een zeer kleine body.

De winnaar krijgt een kit met twee lenzen. De compacte 1 Nikkor 10-30 mm VR is geknipt voor het vastleggen van dagelijkse taferelen. De 1 Nikkor 30-110mm VR is een echt draagbaar telezoomobjectief dat perfect is om mee te nemen op een citytrip of een dagje uit.

De Speedlight SB-N7 is een compacte en veelzijdige flitser voor Nikon 1-camera's. De flitser kan gemakkelijk worden bevestigd op Nikon 1-camera's met een multi-accessoirepoort en kan in elke gewenste hoek worden geplaatst.

 

In de Nikon 1 V2 zitten overigens veel innovatieve functies. ‘Bewegingssnapshot’ laat je bijvoorbeeld een foto maken met daaraan een kort slowmotionfilmpje. Ook kun je gebruikmaken van ‘Slimme fotoselectie’: de camera neemt dan twintig foto’s en selecteert daaruit de vijf beste. Met de geavanceerde videofunctie tot slot kun je tegelijk filmen en foto’s nemen in volledige resolutie.

Doe mee en surf naar Upload.

 

[extern_gallery urls=”http://cdn.minoc.com/zd_images/2012/50/127026_challenge22.jpg||http://cdn.minoc.com/zd_images/2012/50/127026_challenge22hoofdprijs.jpg” caption=”||”]

Advertentie



Wil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (6x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.