DJI laat ieder merk vliegen vanuit FPV

DJI introduceert de O3 Air Unit, waarmee je ook met niet-DJI drones vanuit FPV kunt vliegen. Hoe dat werkt? Dat letten we je graag uit.

Black Friday 2022: De beste camera koopjes voor fotografen

Op zoek naar de beste camera koopjes? Shoot zorgt de hele week Black Friday week voor een overzicht.

Black Friday 2022: Softwaredeals voor fotografen

Op zoek naar de beste software koopjes voor fotografen? Shoot zorgt de hele week Black Friday week voor een overzicht.

Verpak je Leica in het leer

Leica komt met een nieuwe multifunctionele camera-accessoire: een nappaleer wikkeldoek voor je camera. Een luxe bescherming voor je kostbare camera.

Nextorage laat de snelste CFexpress Type B cards zien

Nextorage presenteerde zijn nieuwe lijn geheugenkaarten, met een indrukwekkende leessnelheid van 1950 MB/s: dit zijn op dit moment de hoogste snelheden die ooit behaald zijn!

Zeldzame foto van Neil Armstrong onder de hamer

Een bijzondere veiling begint vandaag: de Space Photography Auction, waar een unieke foto van Neil Armstrong op de maak geveild zal worden - en waarschijnlijk rond de 30.000 dollar zal opleveren.
Skylum-Luminar-Neo

Maak kennis met Luminar Neo: de fotobewerkingssoftware die u tijd bespaart

Luminar Neo is de volgende generatie fotobewerkingssoftware, die AI gebruikt om tijd te besparen bij het bewerken van foto’s.

Fujifilm Japan kan vraag X100V niet aan

Hoewel je fabrikanten niets minder dan het beste wenst, kan het soms ook té goed gaan: Fujifilm gaf aan dat het de bestellingen van de X100V niet meer kan verwerken!

Smartphones worden nog krachtiger met de Snapdragon 8 Gen 2

Tijdens de Snapdragun Summing in Maui, Hawaii, maakte Qualcomm de nieuwste processor bekend: de Snapdragon 9 Gen 2. Deze heeft heel wat in petto voor fotografen en wij laten je zien wat.

Nikon had betere omzet in Q2 dan verwacht

Nikon heeft de financiële resultaten voor het tweede kwartaal 2023 vrijgegeven. Daaruit blijkt dat ze een hogere omzet hadden behaald dat voorheen, vooral ook in de Imaging-productgroepen.

Wouter Pattyn is Wild van Europa

Veel fotografen menen dat ze voor indrukwekkende natuur de wereld moeten bereizen. Wouter Pattyn laat zien dat het je ook dichterbij kunt zoeken in zijn boek Wild van Europa

Sigma komt met 18–50mm F2.8 DC DN lens voor Fujifilm X-mount

Sigma komt binnenkort met de 18-50 mm F2.8 DC DN-lens voor Fujifilm X-mount camerasystemen. Daarmee komt de populaire allround lens ook beschikbaar voor Fujifilm-gebruikers!

Betaalbare drone: de DJI Mavic 3 Classic

De derde DJI drone in de Mavic 3-serie is de Classic: de meest betaalbare professionele drone uit deze reeks. Laten we eens kijken wat hij kan - en wat niet.

Xiaomi showt smartphone met echte Leica camera

Xiaomi werkt al een tijdje samen met Leica, maar doet er met de Xiaomi 12S Ultra Concept Phone nog een schepje bovenop: deze smartphone beschkt namelijk over twee 50MP sensoren en een Leica M-lensvatting!

REVIEW

Shoot testpanel: Sigma 20mm, 35mm en 65mm F2 DG DN Contemporary...

Drie gelukkige Shoot-lezers kreeg deze zomer de kans om aan de slag te gaan met een van de drie nieuwe prime-lenzen van Sigma, de 20mm, 35mm en 65mm F2 DG DN. Hun ervaringen lees je in onderstaand verslag.