Shoot mocht van Fujifilm Belgiƫ drie exemplaren van de instax mini 70 instantcamera weggeven. Een onschuldige hand koos drie winnaars.

Shoot mocht van Fujifilm België drie exemplaren van de instax mini 70 instantcamera weggeven. Een onschuldige hand koos drie winnaars. Albrecht Lemmens uit Nieuwrode, Ruud Duk uit Voorburg en Beatrijs Peeters uit Rotselaar kunnen binnenkort aan de slag met een instax mini 70. Ze ontvangen nog persoonlijk bericht.

De Fujifilm instax mini 70 is een instantcamera met moderne functies. Je kijkt door de zoeker, drukt op de ontspanknop, en meteen rolt er een foto van 8,6 op 5,4 centimeter uit de camera. De ingebouwde flits berekent automatisch hoeveel licht er nodig is, en de camera stelt zelf de geschikte sluitertijd in. Zo krijg je ook in donkere situaties goed belichte foto’s. 

Advertentie

Advertentie



Wil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (6x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.