De G7 is een echte hybridecamera voor film en fotografie, die 4K-video-opnames biedt tegen een uiterst betaalbare prijs.

De G7 is een echte hybridecamera voor film en fotografie, die 4K-video-opnames biedt tegen een uiterst betaalbare prijs.

Deze optie wordt ondersteund door een compleet scala van videofunctionaliteit, waaronder een microfoonaansluiting en Focus Peaking. Ook fotografen zijn niet vergeten, met een Four Thirds-sensor met 16 megapixel, een elektronische zoeker met 2,36 miljoen beeldpunten, een ISO-bereik van 100 tot 25.600, een seriesnelheid van 8 bps en een geruisloze elektronische sluiter met een kortste tijd van 1/16.000 seconde.

De grote handgreep, de twee instelwielen en het volledig verstelbare aanraakscherm staan borg voor een grote gebruiksvriendelijkheid. In het bijzonder voor amateurfilmers is de G7 een gamechanger.

Advertentie

Lees ook onze test van deze camera.

Dit product werd bekroond met een EISA Award 2015-2016. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.

[extern_gallery urls=”http://cdn.minoc.com/zd_images/2015/32/144357_panasonic-lumix-dmc-g7g70.jpg||http://cdn.minoc.com/zd_images/2015/32/144357_panasonic-lumix-dmc-g7-g70-net.png” caption=”||”]

Advertentie



Wil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (6x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.