Geen enkele fabrikant heeft meer gedaan dan Samsung in de zoektocht naar camera's die de fotograaf in staat stellen te communiceren met de buitenwereld.

Geen enkele fabrikant heeft meer gedaan dan Samsung in de zoektocht naar camera’s die de fotograaf in staat stellen te communiceren met de buitenwereld.

Met de Galaxy NX laat Samsung ons opnieuw de toekomstige wereld van de connected fotografie zien. Dit is de eerste keer dat een geavanceerde systeemcamera gecombineerd wordt met een modern interactief 4,8 inch-touchscreentablet.

Door zijn verwisselbare-lenssysteem en het gebruik van het Android 4.2.2-besturingssysteem belooft de Galaxy NX echte integratie van hoogkwalitatieve digitale fotografie, mobiele bewerkingsmogelijkheden en fulltime internetverbinding.

Advertentie

Dit product werd bekroond met een EISA Award 2013-2014. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.

Lees hier meer over de Samsung Galaxy NX.

[extern_gallery urls=”http://cdn.minoc.com/zd_images/2013/33/132115_samsung-galaxy-nxjpg.jpg||http://cdn.minoc.com/zd_images/2013/33/132115_samsung-galaxy-nx-simple-outlineepscopy.jpg” caption=”||”]

Advertentie



Wil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (6x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.