Knap beeld! De rondingen zitten zowel in de contouren van het lichaam als in het subtiele licht-schaduwspel.

Knap beeld! De rondingen zitten zowel in de contouren van het lichaam als in het subtiele licht-schaduwspel. De prachtige zachte tinten van grijs en zwart-wit geven een heel warm gevoel.

Spijtig dat een deel van de tepel net in het beeld zichtbaar is, want die zou ik zeker weglaten. De aanzet van de borst moet er wel op. Maar ofwel laat je de tepel volledig zien, ofwel volledig weg. Ik zou hem hier weglaten, dat zal de toekomstige mama ook liever hebben aangezien het geen meerwaarde biedt aan je beeld of compositie. Idem dito voor de aanzet van het plukje schaamhaar. Maar al bij al een mooi geheel.

(Canon EOS 5D Mark II, f/11, 1/160, 50 mm)

Advertentie

Kwinten Verspeurt studeerde fotografie aan het gerenommeerde Narafi in Brussel en baat Fotostudio Kwinten in Willebroek uit. Hij is lid van Colour Art Photo (CAP), een vereniging van Vlaamse topfotografen die gespecialiseerd zijn in portretfotografie.

Jouw foto laten beoordelen door Shoot? Lees hier hoe je kunt inzenden. Vergeet niet de titel en opname-informatie in te vullen.

 

Advertentie



Wil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (6x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.