Samen met het uitbrengen van de EOS 5D Mark III vernieuwt Canon zijn assortiment flitsers met de Canon Speedlite 600EX-RT, een krachtige TTL-flitser.

Samen met het uitbrengen van de EOS 5D Mark III vernieuwt Canon zijn assortiment flitsers met de Canon Speedlite 600EX-RT, een krachtige TTL-flitser (richtgetal 60).

De nieuwe flitser kan van op afstand bediend worden via een radiosignaal, wat de fotograaf meer vrijheid geeft dan met de traditionele en nog steeds aanwezige infraroodsturing.

Als zender op de camera dient een andere Speedlite 600EX-RT, of de nieuwe Canon ST-E3-RT draadloze Speedlite-transmitter. Daarmee zijn vijftien Canon 600EX-RT flitsers op een afstand van maximaal 30 meter tegelijk te activeren.

Advertentie

De Canon Speedlite 600EX-RT is sinds eind maart leverbaar, met een adviesverkoopprijs van 749 euro.

Advertentie



Wil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (6x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.